Van donderdag 10 t/m zaterdag 12 november presenteert stand-up comedian Roel C. Verburg in het Comedy Theater in de Nes zijn onlangs verschenen debuut CD, Liedjes Voor De Kater. aanvang 20.30 uur .

Samen met zijn band zal Roel C. Verburg drie opeenvolgende avonden alle liedjes spelen van de CD plus nog enkele bonustracks. Deze Hilarische comedian staat normaal gesproken solo of met de Comedy Explosion als stand-up comedian in het theater dus dit beloven drie unieke avonden te worden. Na afloop zal er gelegenheid zijn om de CD te verkrijgen en deze te laten signeren door alle meewerkende musici.

Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg

stand-up comedy briljant te combineren met muziek. Spelend in stand-up comedy gezelschap de Comedy Explosion en gewapend met zijn Flying V gitaar speelde Roel met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

speeldata: do 10, vr 11 & za 12 november – 20.30 uur

tickets: € 12,50, regulier/€ 20,- ticket + CD

meer info:www.comedytheater.nl / www.roelcverburg.nl

www.standupcomedy.nl