Jeff Waters (Annihilator) clinic 28 november in Eindhoven

Gitaarheld Jeff Waters heeft samen met Hughes & Kettner gewerkt aan de ultieme metalversterker; Coreblade. Tijdens zijn europese clinictour doet hij 28 november Nederland aan. Na de clinic is er een meet & greet met Jeff en Coreblade.

Toegang is gratis na registratie op www.wils.nl/coreblade. Registreer snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Jeff Waters

Jeff Waters, bekend van de Canadese band Annihilator.Waters is door vele critici geroemd om zijn meesterlijke beheersing van de gitaar. Zijn stijl van spelen heeft vele artiesten be•nvloed waaronder: Alexi Laiho ( Children Of Bodom) en Ol Drake (Evile)

Coreblade

Hughes & Kettner Coreblade is een 100 watt buizenversterker ontworpen speciaal voor vlijmscherpe metal. Jeff Waters over Coreblade:

Deze versterker heeft werkelijk alles wat een metal gitarist zich kan wensen, overal is aan gedacht. Ik ben altijd al een fan geweest van het idee dat het programmeerbare aspect zou worden toegepast in buizenversterkers. Geen enkel merk heeft dit echter ooit goed kunnen en durven uitwerken. Tot nu!

Speedfest festival

De clinic wordt gehouden in popcentrum Dynamo in Eindhoven. Op dezelfde dag vindt er ook in Eindhoven het Speedfest festival plaats waar onder andere Death Angel en Peter Pan Speedrock spelen.