TIENDE GUITAR EXPERIENCE ! ZATERDAG 31 OKTOBER

HARRY SACKSIONI IN BEELD EN GELUID

De Sacksioni Methode is een groot succes. De wijze fingerstyle gitaarlessen van Harry gaan momenteel de hele wereld rond. Op vele continenten wordt al gespeeld volgens Sacksioni’s vingers !

Zaterdag 31 oktober aanstaande presenteert Harry Sacksioni tussen 13.00 uur en 14.30 uur zijn unieke gitaarmethode - in combinatie met een signeersessie - in de prachtige ambiance van Beeld en Geluid, tijdens de Guitar Experience. Het nationale gitaarevenement, dat die dag de tiende editie kent. Een klein jubileum feestje, waar Harry Sacksioni met zijn Sacksioni Methode een mooi muzikaal nootje aan bijdraagt. Deze presentatie maakt deel uit van een fraai muziek programma.

Met optredens van top gitaristen ; zoals de formatie Three Of A Kind met Jan Kuiper, Stochelo Rosenberg en Zoumana Diarra.

Plus Johan Jansen, René van Barneveld en Patrick van Gerven, met de band Cash On Delivery.

Muzikale uitsmijter van deze jubileumeditie vormt The John Hayes Clinic. De show van de altijd gedreven en doorleefde podiumbeesten, gitarist John Hayes, bassist Barend Courbois en drummer Guzz Genser, staat daar ongetwijfeld garant voor!

Tevens wordt op deze super gitaardag de tweede voorronde gespeeld van de Dutch Guitar Awards, een gitaarcompetitie voor jeugdige talenten tot en met 21 jaar.

De gitaarbeloften starten om 13.00 uur.

Het evenement vindt plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park te Hilversum. De toegang is gratis.

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is gesitueerd op het Media Park Hilversum, Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum. Telefoon 035 677 5555

Voor alle informatie, beeldmateriaal en programma + tijden : www.guitarexperience.nl

Contact Guitar Experience :

Telefoon 035 647 20 83 / 06 15 00 50 51 / Email info@guitarexperience.nl / Internet www.guitarexperience.nl