Chicago.

Een protest song van Graham Nash wordt momenteel opnieuw uitgebracht om aandacht te vragen voor

Gary McKinnon. Een jongen met het Asperge Syndroom, een vorm van autisme waarbij blijkt dat de drager hele speciale talenten heeft.

Deze jonge man hackte computers van de Amerikaanse overheid en het ook van het Pentagon. Hij deed er verder niks kwaad mee, maar bracht dus aan het licht dat het mogelijk was om zwaar bewaakte defensie gegevens te hacken.

Omdat deze jongen zo vriendelijk was om dit aan de instanties te melden, hangt hem nu een gevangenis straf van 70 jaar boven het hoofd.

Chrissy Hynde, David Gilmour, Bob Geldof, producer Chris Thomas vinden dat deze jongen geen straf verdient. Hij is een goedaardige klokkeluider, die bovendien lijdt aan deze bijzonder vorm van autisme, waardoor hij niet in staat mag worden geacht te zijn verantwoordlijk te zijn voor zijn daden.

Download @ http://www.londontv.net/freegarymckinnon.html en je mag zelf weten wat je ervoor betaald.

Schijnbaar gaat het geld naar de kosten om een advokaat te kunnen betalen, maar dat is niet helemaal helder…

Maar het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat Chrissy Hynde, sir David Gilmour en sir Bob Geldof het geld in eigen zak gaan stoppen.

Elton John.

Een sessie met David Gilmour en John Paul Jones uit '92 heeft nooit het daglicht gezien, maar wordt nu alsnog uitgebracht.

Het gaat om het nummer “Broken Dream”, dat Rod al in '69 uitbracht.

Jeff Beck.

David Gilmour deed een gast optreden bij Jeff Beck in the Royal Albert Hall, op 4 juli jl. En ze speelden het nummer Jerusalem.

http://www.youtube.com/watch?v=GSUdZrnIWao&feature=player_embedded

Daarvoor stond hij met het ex-super model Kate Moss een versie van “Summertime” op de planken.

En in diezelfde week stond hij met 2 Afrikanen, Amadou & Mariam, te jammen in een Londonse kerk. Ze speelden oa het nummer “No Way” van David Gilmours eerste solo album.

http://www.youtube.com/watch?v=3tdvM6KB2uM&feature=player_embedded

_________________

Nick from the lovely South of the Netherlands

@ http://www.mostlypink.net